TEX MEX RESTAURANT BRAMIGO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tex Mex Restaurant Bramigo. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:11 Hamburgers waren van binnen nagenoeg rauw.. verder was het eten wel goed.
13 nov 2022 om 20:26 Verzoek van geen ui zelfs doorgevoerd in sla en bij andere gerecht geen bonen ook doordat het, superrr
30 sep 2022 om 12:07 burrito Mexicaanse kip menu besteld. De bijgerechtjes waren lekker, maar de burrito was een smakeloze hap, geen kruiden te bekennen. Cheesecake was lekker.
29 sep 2022 om 17:38 Lekker man gozer. Sausje bij de patat zou wel fijn zijn mja kan nie alles hebben he
8 jun 2022 om 20:18 De peper zat nogal ongelijkmatig verdeelt over de burito, verder weinig kruiden dus sommige stukken waren lekker pittig, de rest was vrij flauw. De bonen zaten in een raar zoet sausje. Cocoladetaart was wel erg lekker.
19 mei 2022 om 19:13 Delivery was very quick, food wasnt edible at all, i had order mixed (ordered without dzalapino, got shitload of jalapenos), i gave one star more because it looked its a lot to eat, even if i threw that away
18 mei 2022 om 20:39 Ik heb op google een uitgebreide review gegeven+foto geüpload van het eten:)
16 feb 2022 om 19:45 Valt nooit tegen, altijd goede service en ontzettend lekker!
6 feb 2022 om 20:34 Heerlijk eten. Wat nog wel is mis gaat bij berzorging is dat het eten niet warm is. Nou dit was geeoon heet! Echt top. Ook de verpakking is over nagedacht. De taco's apart van de vulling zodat ze niet zacht worden. Zeker een aanrader!
23 jan 2022 om 20:18 Goede, snelle service en smaakte lekker. Hoeveelheid ook meer dan genoeg
15 jan 2022 om 20:28 Het eten kwam heel erg laat, we kregen ook best wel weinig voor het bedrag wat je er voor betaald en er zat geen smaak aan de gehakt en de crème fraiche smaakte heel flauw
15 jan 2022 om 20:27 Heerlijk gegeten. Het eten was heet en netjes verpakt. Bezorger was vriendelijk.