TEX MEX RESTAURANT BRAMIGO

TEX MEX RESTAURANT BRAMIGO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tex Mex Restaurant Bramigo. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 20:18 De peper zat nogal ongelijkmatig verdeelt over de burito, verder weinig kruiden dus sommige stukken waren lekker pittig, de rest was vrij flauw. De bonen zaten in een raar zoet sausje. Cocoladetaart was wel erg lekker.
19 mei 2022 om 19:13 Delivery was very quick, food wasnt edible at all, i had order mixed (ordered without dzalapino, got shitload of jalapenos), i gave one star more because it looked its a lot to eat, even if i threw that away
18 mei 2022 om 20:39 Ik heb op google een uitgebreide review gegeven+foto geüpload van het eten:)
16 feb 2022 om 19:45 Valt nooit tegen, altijd goede service en ontzettend lekker!
6 feb 2022 om 20:34 Heerlijk eten. Wat nog wel is mis gaat bij berzorging is dat het eten niet warm is. Nou dit was geeoon heet! Echt top. Ook de verpakking is over nagedacht. De taco's apart van de vulling zodat ze niet zacht worden. Zeker een aanrader!
23 jan 2022 om 20:18 Goede, snelle service en smaakte lekker. Hoeveelheid ook meer dan genoeg
15 jan 2022 om 20:28 Het eten kwam heel erg laat, we kregen ook best wel weinig voor het bedrag wat je er voor betaald en er zat geen smaak aan de gehakt en de crème fraiche smaakte heel flauw
15 jan 2022 om 20:27 Heerlijk gegeten. Het eten was heet en netjes verpakt. Bezorger was vriendelijk.
14 jan 2022 om 20:43 eten was niet warm
3 jan 2022 om 19:24 Keurig op afgesproken tijd bezorgd en prima eten. Spareribs prima, hadden wat mij betreft nog malser gemogen, maar lekker gekruid
1 jan 2022 om 20:46 Vanavond eten besteld, was lekker en genoeg. De bezorging kwam wat later dan gepland, maar ze hadden keurig gebeld. Vandaar de 5 sterren voor bezorging.
1 jan 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten! Goede service, verse ingrediënten en hele royale porties. Super slim om de vulling van de taco in een apart bakje te doen, zo blijft de taco heerlijk stevig.